Magnetni nadvložek

Zaščita pred škodljivimi sevanji

Zaščita pred škodljivimi sevanji:

Prvi korak pri zaščiti pred sevanji bi bil ta, da bi vsako zemljišče na katerem se bo gradila hiša ali stanovanjski blok skrbno pregleda in izmeri vsa sevanja, ki se pojavljajo na določenem območju, če bi se to delalo v praksi je vprašanje kje bi se sploh lahko gradilo.

podzemna voda
podzemna voda

Na tržišču so različna sredstva za zaščito proti škodljivim sevanjem, obstajajo celo posebne obleke, ki ščitijo pred sevanji izpostavljene ljudi.

Dejstvo pa je, da največ časa preživimo v postelji in smo pri tem najbolj izpostavljeni škodljivim vplivom sevanja. Včasih so se ljudje pred sevanji ščitili z naravnimi materiali živalskega in rastlinskega izvora, danes pa imamo različne tkanine, ki jih uporabljamo za zaščito pred sevanji.

Še vedno pa je veliko ljudi, ki spijo na vzmetnicah v katerih so železne vzmeti, ki ovirajo smeri silnic naravnega magnetnega polja in s svojo izpostavljenostjo radioaktivnim sevanjem same vzmeti postanejo izvor sevanja.

Javila se je potreba po novih naravnih materialih za spanje, ki se bazirajo na naravnih materialih in drugih materialih, ki nas ščitijo pred sevanji.

Prvotni vzrok za bolezni ljudi, živali in rastlin bi lahko bilo sevanje, ki oslabijo organizem in ga na ta način naredijo bolj sprejemljivega za bolezen. Pomembno je vedeti, da je energijsko polje okrog našega telesa pokazatelj vrednosti zaščitnih naprav katere koristimo za zaščito pred škodljivimi sevanji.

Če hočete očistiti svojo energijo je zelo pomembno osvežit svoje pozitivne misli, naredit polje aure močnejše in uporabit naš magnetni nadvložek BIOMAGNETICO v vašo postelji.

Magnetni nadvložek
Magnetni nadvložek detajl medeninasta kroglica

Dodaj odgovor