Magnetni nadvložek

Zakaj magnetni nadvložek?

Ležišče, na katerem boste spali globoko, udobno in zdravo!

Magnetni nadvložek Biomagnetico vas ščiti pred sevanji, mikrobi in terapevtsko vpliva na telo, da je vaš spanec miren, globok in zdravilen.

Vaše splošno zdravje je mnogo bolj odvisno od kvalitetnega ležišča in dobrega spanca, kot si morda mislite.

Magnetni nadvložek
Magnetni nadvložek detajl medeninasta kroglica

Približno 121 dni na leto preživite v postelji, (tretjina vsega vašega časa), zato je dobro ležišče enako pomembno kot sta pomembna zdrava prehrana in čist zrak.

Ste res povsem prepričani, da vam vaše ležišče nudi vse, kar telo dejansko potrebuje za dober počitek in zdrav spanec?  Če niste, imate sedaj možnost, da si to zagotovite…

Magnetni nadvložek
Magnetni nadvložek

 Magnetni nadvložek Biomagnetico (volna) – Vaš naravni zdravilec

  • Vtkano ima karbonsko mrežo iz naravnih vlaken, ki odbija sevanja in vas trajno ščiti pred negativnimi  zunanjimi vplivi.

  • Vsebuje srebrna vlakna, ki jih sicer v medicini uporabljajo za zaščito pred mikrobi.

  • Tkanina vsebuje milijone majhnih mikro kapsul, ki vsebujejo Aloe Vero. S premikanjem telesa se razbijejo  in pri tem osvobodijo blagodejne sestavine, ki jih naše telo vpije in začnejo pozitivno vplivati na miren spanec, spomin, koncentracijo in močnejši imunski sistem.

  • Všitih ima 7 magnetnih trakov, ki so sicer namenjeni za magnetno terapijo in ne glede na  postavitev postelje vzpostavijo položaj “sever-jug”, ki je dokazano optimalen za zdrav spanec.

Magnetni nadvložek Biomagnetico  – Ležišče, ki vas objame

Magnetni nadvložek v torbi
Magnetni nadvložek v torbi
  • Med ležanjem telo ne čuti nobenega pritiska, zato se izboljša prekrvavitev in s tem še bolj poglobi spanec.

  • Ležanje daje posebno sproščujoč občutek lebdenja in breztežnosti, kar dodatno sprošča telo.

  • Teža telesa je enakomerno razporejena po celotni površini, tako so ključni deli (glava, vrat, ramenski del)  podprti in razbremenjeni, kar omogoča regeneracijo telesa in neverjeten občutek udobnosti.

  • Ko se nadvložek prilagaja telesu, doživljamo poseben občutek “topljenja” in objetosti z ležiščem, zaradi česar postane ležanje pravi užitek.

Koliko je vredno vaše zdravje, dober počitek in trden spanec?

Na to vprašanje lahko odgovorite samo vi. Ampak prepričani smo, da se zavedate, kako pomembno je vse to, da ste čez dan bolj sproščeni, vitalni in polni energije.

Pokličite nas za pomoč in informacije na telefon   040 617 449   ali nam pišite na   info@zavodzapreventivo.si   in z  nadvložkom Biomagnetico podarite svojemu telesu najlepše darilo doslej!

Zahvala Ane Drev za dober spanec
Zahvala Ane Drev za dober spanec

Razveselite svoje telo z magnetnim nadvložkom Biomagnetico.


 

Dodaj odgovor