Pulzno magnetna terapija MAG

Kako bi vam bilo všeč, če bi z magnetno terapijo  dosegli visoko starost?

Zaslužite si biti zdravi in polni energije. Številne stranke, ki uporabljajo magnetno terapijo pravijo, da se sedaj končno počutijo zdrave, polni energije in zadovoljni sami s sabo in s svojim počutjem.

Se sprašujete zakaj?

Magnetna terapija ja moderna oblika fizioterapije pri kateri se uporablja elektromagnetna energija za stimulacijo obnove tkiv.

S pomočjo magnetne terapije dodatno oskrbite vaše celice s kisikom in hranilnimi snovmi. Magnetna terapija ohranja napetost celične membrane.

Pulzno magnetna terapija MAG
Pulzno magnetna terapija MAG krmilna enota

Deluje po Hallovem zakonu iz 18. stoletja in dokazano izboljša vašo prekrvavitev. Ker se krvni obtok pospeši, vaše telo tako lažje odstranjuje odvečni holesterol, strupene delce in druge odpadne produkte, ki se običajno nalagajo na stene vaših žil.

Uporaba pulzno magnetne terapije MAG prepreči zamašitev vašega ožilja, pospešuje obnavljanje krvi, regulira krvni tlak…

Prav na tej osnovi se vaše telo hitreje zdravi.

Lahko še naprej živite in delate razne neučinkovite terapije, jemljete “čudežne” tablete, ali pa začnete uporabljat magnetno terapijo in začnete živeti bolj zdravo, bolj vitalno, energijsko polno življenje.

Magnetno terapijo boste uporabljali v toplem zavetju vaše doma, kar za vas pomeni velik prihranek vašega časa in vašega denarja.

Pulzno magnetna terapija MAG dvojni aplikator
Pulzno magnetna terapija MAG dvojni aplikator

Ko jo boste uporabljali boste ugotovili, da je uporaba enostavna in vaše počutje iz dneva v dan boljše.

Predstavljajte si, da vaše telo deluje kot podmazano, vaše počutje je čudovito, vi ste sproščeni in polni življenske energije. Kar se vašega zdravja in počutja tiče je vse natanko tako, kot ste si sami želeli, zato ste mirni in zadovoljni.

Magnetna terapija nima nikakršnih škodljivih stranskih učinkov, je neinvazivna metoda zdravljenja.

Znanstveniki enotno zatrjujejo, da pulzno magnetna terapija normalizira metabolizem človeškega telesa in tako zagotovi odpravo bolečin, proces staranja kože in nastajanja gub se upočasni, nastale gube se ublažijo.

Uporaba magnetne terapije omogoča zmanjševanje prostate, pospešeno delovanje vaših ledvic zagotavlja odstranjevanje škodljivih snovi iz vašega telesa.

Pulzno magnetna terapija MAG
Pulzno magnetna terapija MAG okrogli aplikator

Že z majhno spremembo v vašem življenju, lahko takoj močno izboljšate vaše zdravstveno stanje.

Naše stranke so se odločile za nakup magnetne terapije, ko so začutile, da morajo v življenju nekaj spremenit na bolje. V zelo kratkem času se je njihovo zdravstveno stanje močno izboljšalo.

Videli smo, da je na trgu na voljo kar nekaj ponudnikov magnetne terapije, zato smo združili dolgoletno znanje in izkušnje različnih mednarodnih inštitutov in vam s ponosom in veseljem pokažemo najmodernejšo pulzno magnetno terapijoMAG.

Pulzno magnetna terapija je ključ do vašega zdravja in čudovitega počutja, je edina, ki razkriva skrivnost delovanja na vaše telo.

Lahko se odločite za različne ponudnike terapij, zapravite tisoče in tisoče €, ter ogromno časa in energije, lahko pa kupite našo pulzno magnetno terapijo MAG in pridobite zdravje.

Terapija na prvi pogled morda res ni poceni, a če pomislite, da boste enako vsoto denarja že v nekaj mesecih porabili za nepotrebne nakupe gre pravzaprav za drobiž.

Pulzno magnetna terapija MAG aplikator ležišče
Pulzno magnetna terapija MAG aplikator ležišče

Ko človek enkrat pozna vse prednosti naše pulzno magnetne terapije, odločitev glede nakupa ni več težka, kajne.

Iz strokovnih poročil je razvidno, da uporaba pulzno magnetne terapije v degenerativnih procesih privede do odprave vzrokov, ki slabo vplivajo na srce, krvni obtok, artritis…

S pulzno magnetno terapijo boste odpravili stres, ki je vzrok številnih bolezni in bolezenskih težav.

Ni treba, da se odločite za nakup naše terapije, dokler ne boste povsem prepričani, da bo magnetna terapija bistveno izboljšala vaše zdravje.

Verjetno že veste, da so ljudje, ki redno vlagajo v svoje zdravje bistveno bolj zdravi in dobrega počutja od drugih ljudi.

Pulzno magnetna terapija MAG aplikator blazina
Pulzno magnetna terapija MAG aplikator blazina

Ko boste na svoji koži ugotovili kako učinkovita in enostavna za uporabo je pulzno magnetna terapija, boste preprosto navdušeni.

Čez mesec ali dva, ko boste s pomočjo pulzno magnetne terapije občutno izboljšali vaše počutje in vaše zdravje, se boste ozrli nazaj in se vprašali, zakaj ste sploh pomišljali glede nakupa.

Res se nam zdi pametno, da vsak človek investira v svoje zdravje. Pa vam?

Vemo, da boste sprejeli odločitev, ki bo najkoristnejša za vas in vaše dobro počutje.

Želite še naprej kupovati “magične” tablete, prehranska dopolnila, obiskovat bolnišnice, zdravstvene domove, kupovati razne dodatke? Ali bi raje investirali v magnetno terapijo in enkrat za vselej odpravili VZROKE vaših težav?

Pokličite nas še danes na telefon 040 617 449 in si zagotovite pulzno magnetno terapijo, ki je znanstveno dokazano medicina 21.stoletja, lahko nam tudi pišete po e-pošti: info@zavodzapreventivo.si

P.S. Zagotovite si najmodernejšo metodo zdravljenja že danes.

Pulzno magnetna terapija MAG aplikator za vrat
Pulzno magnetna terapija MAG aplikator za vrat

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Opozorilo:

Magnetne terapije ne smejo izvajati: bolniki z inzulinsko črpalko, nosečnice, bolniki, ki imajo pravi srčni spodbujevalnik, epileptiki, shizofreniki in nekateri rakavi bolniki.